Misafir
Büyük cc motorlar hep sorun çıkartır, 40bin km gibi bir sınır o motorlar için az olabilir ama bulunur. Az kullanılmış bir motor buldum geçen sene adam garajında saklamış, çizik yok üstünde 13bin km'de ama toz tabakası kaplamış, lastikler gitmiş, elektriksel sorunları var. Alacaktım ustam alma dedi, bakılmamış makianaya en az 30bin masrafı var dedi uzak durdum.
M
Misafir
Biraz önce baktım sahibinden'de, bursa nilüferde var bir kawasaki zx10r, adam 45bin istiyor, 55bin km'de, hatta pazarlık olur demiş.
M
Misafir
Ben izmir balçova ilanı gördüm kawasaki zx10r'da, yorulmamış filan diyor ilanında arkadaşın. Hasar kayıtsız demiş,
5 yıldır makine bende 5-6 yıldırda bi arkadaşımdaydı yaşlarımız 39 civarı olduğu için makineyi yormadan kullandık(teker di kesiciydi v.s yapılmadı)
Zaten 2.motorum
Hasar kayıtsız
Makinanın tüm mekanik bakımları yeni yapıldı
Akü sıfır(yuasa)
Lastikler sıfır rodajı yeni bitti(anlas)
Elektirik tesisatı komple elden geçti
Kısacası masrafsız bi makina
Alıcısına hayırlı olsun
60.000 tl yazmış az pazarlıkla alınabilir. Denemeden, eksper'e sokmadan almam ben olsam. Verilecek paraya yazık olmasın.
M
Misafir
Neredeyse 15 yıllık makinalara istenilen fiyatlara bak ya, şaştım kaldım, ben uzak dururum.
M
Misafir
100 bin altında cbr 1000 yok, 2010 yılından kalma 35.000 km yazmzışlar motorlara hiç inandırıcı değil.
M
Misafir
80binlere cbr1000rr bulursun ama çok ezmişlerdir motoru, canı çıkmıştır. Çok masrafı çıkar, masrafsız dedikleri makianada 35bin masraf çıktı, arkadaş başkasına ucuza satmak zorunda kaldı.
M
Misafir
Araçların motoru işlem görmüş oluyorsa, bakım dışı sorunları varsa, birşeyi yok diyene kanma arkadaşım. Torklu makinalar bunlar ne olacağı belli olmaz şimdi sorun yoktur 1 ay sonra derdinden kurtulamazsın yamaha naked serisi sevmezmisin?
Cevabını Yaz
Cevap yazmak için üye girişi yapmalısınız.