1. Anasayfa
  2. 2025

2025 Suzuki Boulevard C50T

2025 Suzuki Boulevard C50T
0

2025 Suzuki Boulevard C50T Special, binicileri şehir sokaklarında veya eyaletler arası yollarda eşit derecede komuta altına alıyor. Yakıt enjeksiyonlu, 50 kübik inç, V-ikiz motoru bol tork sağlar ve konfor için tasarlanmıştır.

2025 Suzuki Boulevard C50T

2025 Suzuki Boulevard C50T Temel Özellikler

* Tork bakımından zengin 805cc yakıt enjeksiyonlu, sıvı soğutmalı, V-twin motor, görsel olarak çarpıcı silindirleri simetrik soğutma kanatçıklarıyla tamamlayan cilalı alüminyum ve krom kapaklara sahiptir.
* Hafif bir kol çekişi ile geniş çaplı kavrama, motor gücünü düzgün vites değiştiren beş vitesli şanzımana ve temiz, az bakım gerektiren şaft tahrikine besler.
* 2025 Suzuki Boulevard C50T Sağlam, çift kızaklı çelik çerçeve, bağlantı tipi bir arka süspansiyonu destekler, sert kuyruklu bir çerçeveyi taklit edecek şekilde şekillendirilmiştir, ancak 4,1 inç süspansiyon hareketi sağlayan tek bir arka amortisöre sahip kafes tarzı bir salınım koluna bağlanırken, sağlam teleskopik çatal 5,5 inç pürüzsüz ön tekerlek hareketi sağlar.
* Geniş, kollu krom jantlardaki kaslı badanalı lastikler, modern performans sunarken nostaljik bir stil getiriyor. Boulevard C50T Special, sürücünün omzunun üzerinden manzaraya yardımcı olan kalın bir sele koltuğu ile yolcu konforunu önemsiyor.
* 2025 Suzuki Boulevard C50T Otomatik Hızlı Rölanti Sistemi (AFIS) motor devrini otomatik olarak ayarlarken, yenilikçi bir 3D eşlemeli dijital ateşleme sistemi, ayırt edici big V-twin’in düşük torkunu artırmaya yardımcı olan bir gaz kelebeği konum sensörü kullanır.
* Bulvarın tasarımı, Amerikan kruvazör mirasından görsel ipuçları içeriyor: zengin boya, ışıltılı krom ve derin, yontulmuş ön ve arka çamurluklar. Klasik tarzda, kolayca çıkarılabilen, yüksekliği ayarlanabilen ön cam, Bulvar amblemlerine sahip benzersiz bir krom garnitür içerir.

Özellikleri ve Faydaları

2025 Suzuki Boulevard C50T Dar, 805cc, yakıt enjeksiyonlu, sıvı soğutmalı, SOHC, silindir başına dört valfli, 45 derecelik, V-twin motor, olağanüstü düşük devir torku için ayarlanmıştır.
* Şekillendirilmiş V-twin, görsel olarak çarpıcı silindirleri simetrik soğutma kanatçıklarıyla tamamlayan cilalı alüminyum ve krom içerir.
* Ofset krank pimleri, C50T’NİN imzalı V-twin gürültüsünü yaratan optimum dengeli ateşleme aralıkları sağlar.
* Suzuki Çift Gaz Kelebeği (SDTV) elektronik yakıt enjeksiyon sistemi, düşük ila orta devirli gaz kelebeği tepkisini sorunsuz bir şekilde sağlamak için emme yolunda optimum hava hızını korur.
* Yenilikçi 3D eşlemeli dijital ateşleme sistemi, ayırt edici big V-twin’in düşük torkunu artırmaya yardımcı olan bir gaz kelebeği konum sensörü kullanır.
* Motorun sağ tarafına monte edilen kromlu ve kademeli çift egzoz sistemi, duyarlı tork iletimi için ayarlanmıştır ve derin, gürleyen bir egzoz notu sağlar.
* Geniş oranlı beş vitesli şanzıman, rahat otoyol gezintisi için uzun bir beşinci vites oranına sahiptir.
* Az bakım gerektiren, verimli şaft tahriki temiz çalışır ve 15 inçlik geniş arka lastiğe güç ilettiği için minimum tork tepkisine sahiptir.

* Güçlü, çift kızaklı çelik çerçeve, seyir veya tam tur için hazır bir şasiyi destekler.
* Bulvarın stili, Amerikan kruvazör mirasından zamansız görsel ifadeler içeriyor: zengin boya işleri, ışıltılı krom ve derin, yontulmuş ön ve arka çamurluklar.
* Kolayca çıkarılabilir, yüksekliği ayarlanabilen ön cam, Bulvar amblemlerine sahip benzersiz bir krom garnitür içeren klasik stille tam rüzgar koruması sağlar
.
* Bağlantı tipi arka süspansiyon, geleneksel bir kruvazörün sert kuyruk hatlarını taklit edecek şekilde şekillendirilmiştir ve kafes tarzı bir salınım kolunu yedi yönlü yay ön yük ayarlanabilirliğine sahip tek bir arka amortisöre bağlayarak 4,1 inç yumuşak ve duyarlı arka süspansiyon hareketi sağlar.
* Tekmelenmiş, 33 derecelik tırmık ve uzun 65,2 inç dingil mesafesi, yumuşak ve konforlu bir sürüş sağlar.
* Sağlam teleskopik ön çatallar, cömert 5,5 inç yumuşak ön tekerlek hareketi sağlar.
* Geniş gidonlar, öne monteli döşeme tahtaları ve deri dokulu çivili koltuk, şehir içinde ve otoyolda rahat bir sürüş sağlar.
* Kaslı 15 inç arka lastik ve uyumlu 16 inç ön lastik, geniş beyaz yan duvarlara sahiptir ve nostaljik bir kruvazör görünümü için parlak, kollu tekerleklere monte edilmiştir.
* Hidrolik ön disk ve tambur tipi arka frenler, güçlü ve güvenilir durma performansı sağlar.
* Parlak çıtçıtlı geniş, derin yastıklı koltuk, rahat seyir ve kendinden emin duruşlar için ideal olan 27,6 inçlik düşük koltuk yüksekliğine sahiptir.
* Geniş, çivili yolcu koltuğu, konforlu iki kişilik sürüşler sağlar. Arka çamurluktaki kademeli konumu, yolcunun sürücünün omzunun üzerinden görmesine yardımcı olur.
* Parlak, çok reflektörlü bir far, dayanıklı, parlak ve kompakt bir LED arka lambası ile eşleştirilmiştir.

* Çok çeşitli Suzuki logo kıyafetleri de dahil olmak üzere Bulvar sahipleri için çeşitli Orijinal Suzuki Aksesuarları mevcuttur.
* Suzuki 12 aylık sınırlı garanti. Suzuki Genişletilmiş Koruma (SEP)aracılığıyla diğer avantajlarla birlikte daha uzun kapsama süreleri mevcuttur

MOTOR
Motor: 805cc, 4 zamanlı, sıvı soğutmalı, SOHC, 45, V-ikiz
Delik x Strok: 83,0 mm x 74,4 mm (3,268 inç) x 2.929 inç.)
Sıkıştırma Oranı: 9.4: 1
Yakıt Sistemi: SDTV
Marşlı yakıt enjeksiyonu: Elektrikli
Yağlama: Islak karter

AKTARMA
organları Debriyajı: Islak, çok plakalı tip
Şanzıman: 5 vitesli sabit ağ
Son Tahrik: Şaft tahriki

ŞASİ
Süspansiyonu, Ön: Teleskopik, helezon yay, yağ sönümlemeli
süspansiyon, Arka: Bağlantı stili, solo şok, helezon yay, yağ sönümlemeli
Fren, Ön: Disk fren
Fren, Arka: Kampanalı fren
Lastiği, Ön: 130/90 – 16 M / C (67H), tüp tipi
Lastik, Arka: 170/80-15 M / C (77 Saat), tüp tipi
Yakıt Deposu Kapasitesi: 15,5 L (4,1 ABD galonu.)

ELEKTRİKLİ
Ateşleme: Elektronik ateşleme (transistörlü)
Bujiler: NGK ® DR7EA veya DENSO ® XX22ESR-U
Far: 12V 60 / 55W H4
Kuyruk Lambası: LED

BOYUTLAR
Toplam Uzunluk: 2500 mm (98,4 inç))
Toplam Genişlik: 955 mm (37,6 inç.)
Toplam Yükseklik: 1110 mm(43,7 inç.)
Boyut, ön cam
Dingil mesafesini hariç tutar: 1655 mm (65,2 inç).)
Yerden Yükseklik: 140 mm (5,5 inç))
Koltuk Yüksekliği: 700 mm(27,6 inç.)
Boş Ağırlık: 292 kg (644 lb.)

Okumaya Devam Et
Reaksiyon Göster
  • 1
    alk_
    Alkış
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    sevdim
    Sevdim
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
  • 0
    _a_rd_m
    Şaşırdım
  • 0
    k_zd_m
    Kızdım

Harley davidson sportster ve şehiriçi yamaha xmax kullanıcısı, motosikletsitesi.com yazarı

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir