1. Anasayfa
  2. Sizden Gelenler

2025 Honda CB300R Sürüşün Yeni Yıldızı

2025 Honda CB300R Sürüşün Yeni Yıldızı
0

Honda, 2025 model yılı için heyecan verici bir sürüş deneyimi sunan yeni CB300R modelini gururla tanıtıyor. Şık tasarımın çevik performansla buluştuğu bu hafif spor çıplak motosiklet, şehir içi gezintilerinden heyecan dolu hafta sonu kaçamaklarına kadar her türlü sürüş için mükemmel bir seçenek.

2025 Honda CB300R Sürüşün Yeni Yıldızı

Güç ve Çeviklik Bir Arada

CB300R’ın kalbinde, 286cc’lik tek silindirli motoru yatıyor. Bu motor, hem şehir trafiğinde atak bir performans sergilemenizi hem de açık yollarda keyifli bir sürüş deneyimi yaşamanızı sağlayacak gücü ve tepkiselliği sunar. Köşeli ve minimalist tasarımı, motosikletin çevik ve dinamik karakterini yansıtırken, aynı zamanda göz alıcı bir estetik sunar.

Temel Özellikler

  • Standart kilitlenme önleyici frenler (ABS)
  • 286cc sıvı soğutmalı tek silindirli motor
  • Rahat 31,5 inçlik koltuk yüksekliği
  • Karartılmış donanım
  • Ters 41mm çatal
  • Hafif yapı
  • Düzgün çalışma için dengeleyici

Modern Teknoloji ve Konfor

CB300R, modern özelliklerle donatılmıştır. LCD ekran, tüm önemli sürüş bilgilerini net bir şekilde sunarken, LED aydınlatma hem görünürlüğü artırır hem de motosiklete modern bir hava katar. Radyal monteli ön frenler ise üstün frenleme performansı sağlayarak güvenliğinizi ön planda tutar.

Stil Sahibi Renk Seçenekleri

İnci Dusk Sarısı ve Mat Siyah Metalik renk seçenekleriyle sunulan CB300R, her kalabalığın içinde öne çıkmanızı sağlar.

Güvenlik ve Verimlilik

Yakıt verimliliği yüksek olan CB300R, şehir içi kullanımda cebinizi de korur. Standart olarak sunulan kilitlenme önleyici fren sistemi (ABS) ise her türlü hava ve yol koşulunda güvenli bir sürüş deneyimi sunar.

2025 Honda CB300R Teknik Özellikler

ÖzellikDeğer
Motor286cc, sıvı soğutmalı, 4 zamanlı, tek silindir, DOHC, 4 supaplı
Güç31.1 hp (23.2 kW) @ 9,000 rpm
Tork27.5 Nm @ 7,500 rpm
Yakıt SistemiPGM-FI elektronik yakıt enjeksiyonu
Şanzıman6 ileri manuel
DebriyajIslak çoklu disk, kaydırmalı debriyaj
ÇerçeveÇelik boru tipi
Ön Süspansiyon41 mm ters çatal, 130 mm hareket mesafesi
Arka SüspansiyonPro-Link® tek amortisör, ayarlanabilir ön yükleme, 107 mm hareket mesafesi
Ön Fren296 mm tek disk, radyal monteli 4 pistonlu kaliper, ABS
Arka Fren220 mm tek disk, tek pistonlu kaliper, ABS
LastiklerÖn: 110/70R-17, Arka: 150/60R-17
Yakıt Deposu Kapasitesi10 litre
Ağırlık (Dolu)145 kg
Sele Yüksekliği800 mm
Renklerİnci Dusk Sarısı, Mat Siyah Metalik

Geniş Kapsamlı Kullanım ve Frenleme Yeteneği
Hafif ve güçlü, geri bildirim ve his için ayarlanmış bir sertlik dengesiyle, Dimond tarzı çelik şasi çevik direksiyon sağlar. Ayrıca CB300R’nin sadeleştirilmiş görünümünde büyük bir rol oynar. Yeni 41 mm SFF-BP USD çatallarından olağanüstü süspansiyon tepkisi var, arka şok ön yükleme ayarlanabilir. 110/70R-17 ve 150/60R-17 radyal ön ve arka lastiklerden büyük motosiklet çekişi. Ve güçlü fren gücü; dört pistonlu bir fren kaliperi 296 mm yüzer diski ısırır.

DOHC, 4 valf ve devirlenmeye hazır. CB300R’nin motoru 22,9 kW @ 9.000 rpm tepe gücüyle 7.550 rpm’de 27,5 Nm üreten kompakt bir mücevherdir. Böylece virajlardan çıkmak için güçlü bir torkunuz ve hız için gerçek gücünüz olur. Şehir içinde ekstra kontrol için, Assist/Slipper debriyaj vites kutusunu yönetir – vites değiştirmek daha kolaydır ve sert frenleme ve hızlı vites düşürmelerde arka tekerlek zıplaması azalır. Motor ayrıca daha temizdir ve EURO5 uyumludur.

Showa SFF-BP USD Çatallar Yol Tutuş Yeteneğini Artırıyor
Hassas yol tutuş yeteneği için ön süspansiyonu geliştirdik; 41 mm Showa Ayrı Çatal Fonksiyonu Büyük Pistonlu (SFF-BP) USD çatallar, üstün darbe emilimi ve ön uç hissiyatı sunuyor.

Tamamen LED Aydınlatma, Bireyselliği Öne Çıkarıyor
Neo Sports Café stilinin bireyselliğiyle mükemmel bir uyum sağlayan etkileyici yuvarlak far, üstte kısa huzme, altta uzun huzme olmak üzere ikili bir ışık çubuğu imzası kullanıyor; arka lamba ise jilet gibi ince.

IMU ve ABS Fren Kontrolünün Kolay Güveni
İki kanallı ABS, frenlemeyi Atalet Ölçüm Birimi (IMU) tarafından dinamik olarak yöneterek, fren kuvvetinin ön ve arka tekerlekler arasında eşit şekilde dağıtılmasını sağlar ve arka tekerlek kaldırma kuvvetini en aza indirir.

LED AYDINLATMA PAKETİ
Tamamen LED aydınlatma paketi, motosikletin modern yaklaşımının bir başka örneğidir. LED ampullere sahip yuvarlak far, günümüz teknolojisiyle klasik çıplak motosikletlere selam çakarken, süper ince LED arka lamba temiz, düşük profilli bir görünüm sağlar.

HAFİF, GÜÇLÜ ÇELİK ŞASİ
Üstün bir şasiyle harika bir kullanım başlar, bu yüzden özel bir hafif ve güçlü şasi yapısı kullanıyoruz. Bu, hafif çıplak bisiklete çevik kullanım ve atletik konforun mükemmel kombinasyonunu verir.

TERS ÖN ÇATAL
Ters çatal, bu boyuttaki bir bisiklet için tam uygun esnek yay oranına sahip, uyumlu sönümleme ile yumuşak bir sürüş sağlar.

HAFİF ALÜMİNYUM TEKERLEKLER
Yaylanmamış ağırlık (lastikler, tekerlekler ve frenler) bir bisikletin tepkisel kullanımı için kritik öneme sahiptir. Bu yüzden ona hafif alüminyum tekerlekler verdik. Ayrıca, sadece havalı görünüyorlar.

HAFİF YAPI
Önceki CB300F neslimizden 30 pound daha hafif olan 2025 CB300R’nin kullanıcı dostu boş ağırlığı, bu motosikletin iyi idare edilmesini ve kırmızı ışıklarda veya otoparklarda dengelenmesinin daha kolay olmasını sağlar.

MÜKEMMEL DENGE
Ön ve arkada mükemmel 50/50 ağırlık dengesi, arka tekerlek çekişini, ön uç tutuşunu ve eşit şekilde dengelenmiş fren kuvvetlerini birleştirerek eşsiz bir spor sürüşü sağlar.

YARLANMIŞ ÇELİK SALLANMA
KOLU Çelik salıncak kolu, sert veya ağır olmadan yüksek uzunlamasına sertlik ve kontrol burulması sağlamak için tasarlanmıştır. Bu, özellikle viraj alırken güven veren bir his ve bol miktarda geri bildirim sağlar.

KONİK LASTİK MONTAJLI ALÜMİNYUM GİDON
Daha büyük çaplı kelepçeli alana sahip birinci sınıf konik gidon, bisiklete doğrudan bağlantı ve mükemmel direksiyon geri bildirimi sağlar.

KONFORLU SÜRÜŞ POZİSYONU
Koltuk yüksekliği ve pozisyonu hafif sokak dövüşçüsüne sıkı, atletik bir sürüş pozisyonu sağlar. Bu dik görünüm, etrafınızda olup biteni kolayca görmenizi sağlayarak yola anında tepki vermenizi kolaylaştırır.

DENGELEME ŞAFT
Bir dengeleyicinin dahil edilmesi nedeniyle motor düzgün çalışır. Bu, dar genel genişlik ve güç gibi tek silindirin avantajlarını sağlarken, olağanüstü düzgünlük sunar.

MOTOR
Tip286cc sıvı soğutmalı 20º tek silindirli dört zamanlı
Vana TreniDOHC; 4 valf/silindir
Çap x Strok76,0 mm x 63,0 mm
Sıkıştırma Oranı10.7:1
İndüksiyonYakıt enjeksiyonu 38 mm gaz kelebeği gövdesi ile
AteşlemeTam transistörlü
BaşlangıçElektrik
Bulaşma6 vitesli manuel
DebriyajÇok plakalı ıslak
Son SürüşZincir; 14T/36T
ASKIYA ALMA
Ön41 mm teleskopik çatal; 5,1 inç hareket mesafesi
ArkaPro-Link® tek şok; 5,2 inç hareket mesafesi
FRENLER
ÖnHidrolik tek 296 mm disk; ABS
ArkaHidrolik tek 220mm disk; ABS
LASTİKLER
Ön110/70-17
Arka150/60-17
ÖLÇÜMLER
Rake (Caster Açısı)24.8º
İz94 mm (3,7 inç)
Uzunluk79,4 inç.
Genişlik31,6 inç.
Yükseklik41,4 inç.
Oturma Yüksekliği31,6 inç.
Yerden yükseklik6,2 inç.
Dingil açıklığı53.2 inç.
Yakıt Kapasitesi2,6 gal.
Boş Ağırlık*316 lbs.
DİĞER
Renkİnci Alacakaranlık Sarısı; Mat Siyah Metalik

Sonuç

2025 Honda CB300R, şık tasarımı, çevik performansı, modern teknolojisi ve güvenlik özellikleriyle yeni başlayanlar ve deneyimli sürücüler için ideal bir seçenek. Şehirde stil sahibi ve güçlü bir sürüş deneyimi yaşamak isteyenler için mükemmel bir tercih.

Akıllıca sürün, güçlü sürün, stil sahibi sürün. 2025 Honda CB300R ile tanışın!

Reaksiyon Göster
  • 0
    alk_
    Alkış
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    sevdim
    Sevdim
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
  • 0
    _a_rd_m
    Şaşırdım
  • 0
    k_zd_m
    Kızdım

Harley davidson sportster ve şehiriçi yamaha xmax kullanıcısı, motosikletsitesi.com yazarı

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir