1. Anasayfa
  2. Haber

2022 Yamaha FZ-S Fi ve FZS-Fi Deluxe

2022 Yamaha FZ-S Fi ve FZS-Fi Deluxe
yamaha fzs-fi-2022
0

2022 Yamaha FZ-S Fi ve FZS-Fi Deluxe yeni özellikler ve renk seçenekleri piyasaya sunuldu. Bizim ülkeye gelir mi, emin değiliz. 150cc motor’un değeri 21,500 tl kadar yurtdışı fiyatı ile sunulmuş. Bizde 3 katına kadar bir fiyata satılacaktır diye düşünüyoruz. Yeni Yamaha FZS FI Deluxe Varyant Standart Yamaha FZ-S Fi, Mat Kırmızı ve Mat Mavi olmak üzere iki tonda sunulur. Daha premium Yamaha FZS-Fi Dlx, Metalik Siyah, Metalik Koyu Kırmızı, Katı Gri olmak üzere üç renkte sunuluyor.

İki yeni Yamaha modeli de özellik güncellemeleri ise çunlar; Standart FZ-S Fi‘de tek güncelleme LED arka lambalardır. Yeni Yamaha FZS-Fi Dlx, renkli alaşım jantlar, yeni grafikler, çift tonlu koltuklar, LED dönüş göstergeleri ve arka lamba gibi bazı ek özelliklere sahip.

Yamaha-FZ-S-Deluxe-2022
Yamaha-FZ-S-Deluxe-2022

İki yeni Yamaha modeli aynı zamanda Yamaha’nın Geri Yanıtlama, Aracımı Bul, Park Kaydı ve Tehlike ve Sürüş Geçmişi gibi özellikler sunan Bluetooth özellikli Connect-X Uygulamasını da içerior. Çok fonksiyonlu LCD gösterge paneli, alt motor koruması ve lastiği saran arka çamurluk da güncellemelerin bir parçası durumundadır. Yamaha FZS 2022 – Motor Özellikleri Yamaha FZS-Fi ve FZS-Fi Dlx, motor serisinde herhangi bir değişiklik görünmüyor. Güçlerini aynı 149cc, 2 valfli, tek silindirli, SOHC Blue-Core motor ile 7.250 rpm’de 12.4 hp güç ve 5.500 rpm’de 13,3 Nm tork vermeye devam ediyorlar. Motor, 5 vitesli bir şanzımanla eşleştirilmiş. Süspansiyon ve frenleme, önde teleskopik çatal ve arkada ön yük ayarlı mono şok ile birlikte çift kanallı ABS’li her iki tekerlekte disk frenlerle yapılıyor.

yamaha fzs-fi-2022
yamaha fzs-fi-2022
Reaksiyon Göster
  • 0
    alk_
    Alkış
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    sevdim
    Sevdim
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
  • 0
    _a_rd_m
    Şaşırdım
  • 0
    k_zd_m
    Kızdım

Motosiklet kullanıcısı, blog yazarı

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir