1. Anasayfa

125cc motor karar aşaması


1
Forum – SorularCategory: Aranıyor125cc motor karar aşaması
Gokhan Staff asked 3 ay ago

125cc motor karar aşaması. Selam arkadaşlar bir süredir arayış içindeyim, almaya karar vermeden önce danışmak istedim ama nakit olarak 80bin tl, kredi çekebileceğim miktar ise 35bin tl var. Bu durumda ne alabilirim? Önerilerinizi bekler mutluluklar dilerim. RKS, Kuba ve Yuki önermeyiniz üzülmek istemiyorum.

arif replied 3 ay ago

Yüzyılın sorusu gibi olmuş ama cevap herkese göre değişiyor. nmax 125 akıllıca seçim olur. bulursan al, bulamazsan. scooter haricinde cb125r iyidir, ybr125 mükemmeldir, cbf150 eski ama iyi makinadır yolda bırakmaz

12 Answers
Alper Yılmaz Staff answered 3 ay ago

Merhaba Gökhan geçen ay onu mu alsam bunu mu alsam diye araştırma yapmıştım. bulduğum dayanıklı ama muadiline göre biraz pahalı iki model arasında kalmıştım. birincisi piaggio scarabeo, diğeri nmax 125, bende bu modeller arasında kalmıştım. şunu dersen anlarım “fiyat” evet haklısın derim ama şunu eklemeliyim; o günden beri piaggio scarabeo kullanıyorum. uzun yol, şehiriçin, dağ bayır heryer için mükemmel, yamaha nmax ise gerçekten uzun süreşlerde bile çok rahat. ben scarabeo seçtim.

rks modellerine baktım ama hocam kaza yapma parça yok dediler. kuba dedim, çok sorunlu dediler, yuki dedim herkesten bir şikayet ve bunu duyunca biraz daha araştırınca öneriler gördüm. iyi niyetli ustalarla konuşup iki modele karar verdim.
bu arada honda activa ve dio seçenek olarak dursun cebinde, bunlar arasında karar kılmanı öneririm. olmazsa ikinci el bulabileceğin yerleri araştır. özellikle ikinci el almamaya çalış çünkü alırsan bilediğin sorunları olaiblir. ustaya göstersende sorunlar çıkıyor olabilir.

usta usta gezip canın sıkılmasındansa al bir kere yıllarca kullan kafasındaysan benim önerilerim bunlar olacaktır. iyi günler

Bulentova answered 3 ay ago

Bazen bu konu hakkında o kadar çok tartışma çıkıyor ki, o iyi bu kötü denilince o tartışmaya katılasım gelmiyor. benim tek önerim var. honda pcx 125 al mutlu ol.

SZeki answered 3 ay ago

Karar vermek zor değil. rks aldım mutluyum xway bak ama dedikleri gibi parça sıkıntısı var. o fiyatlara honda, yamaha’da model bulmazsın. piaggio hiç aklıma gelmemişti ama tipini beğnmiyorum.

Bulent Staff answered 3 ay ago

Keyfine göre al, kim ne derse desin senin kararın önemli ama ben yaparım dersen… yoksa uğraşmayacak bir yapın varsa git beverly al, scarabeo yidir, nemax iyidir pcx iyidir…

Deniz answered 3 ay ago

Iyi modeller servisi iyi olandır, almadan servisi sor raa anlarsın neyin ney olduğunu kapiş…

gcan answered 3 ay ago

Ikinci el hocam az yıllık hem kaza yaparsan üzülmezsin tavsiyemdir

Alper Yılmaz Staff answered 3 ay ago

Karar verip aldığında haber ver, iyi sürüşler

Malin answered 3 ay ago

Bir süredir araştırıyorum arkadaşlar honda Forza almak için bayiye gittim. belirli bir alış destek var ondan sonra üstünü Kredi ile tamamlamayı düşünüyorum. fena motor değil alıp uzun yola çıkmayı düşünüyorum. Honda Forza iyi bir seçenek mi başka biri öneriniz olur mu? yoksa daha iyisini bulamazsın der misiniz. arka koltuk geniş olduğu için bu modeli tercih ediyorum, diğer Tour modellerinde arka koltuk uzun yol için çok kullanışlı değil bence, şehir içinde de forza kullanmayı düşünüyorum. kullananlar varsa bana biraz bilgi verebilirler mi yoksa almak isteyeceğim Honda NC 750x modeliydi. Son anda bu modelde karar verim. Teşekkürler

Barış answered 3 ay ago

Honda Forza iyi seçenektir, dct NC iyidir ama şehir içinde kullanmak için gereksiz buluyorum. Honda Forza hem şehiriçi ve şehirlerarası yolda iyidir tabi NC kadar hız yapmaz ama senin hız ile Ilgın yoksa Forza al.

Kaanos answered 3 ay ago

Nc750x iyidir bence değiştirme fikrini birkez para ver iyi model al, acooter kadar gereksiz model yoktur. Şehiriçi ve şehirlerarası her yolda gider, sorunsuzdur. Az yakan modelidir

Alli answered 3 ay ago

Eski bir yorum ama doğru; bu arada Forza o parayı hak etmiyor. honda nc 750 x uzun yol deneyim ve konusu: bu test için 1000 km istanbul – kastamonu’ya oradan İzmir’e gittim, orada 300 km daha yollarda gezdim, 800 km döndüm. Sürerken önce gerçekten ciddi çekindim, tırstım. Yeni başlamış olmak var. 200 cc’lik motorumu yükseltmeye çalışırken, yakın zamanda da yaptığım bir kazadan dolayı korkuyordum. 750’lik bu motoru sürebilecek miyim dedim? Sürdükten sonra değerlendirmelere baktım ve dedim başka model alınmaz bırakın 250’lik modeli daha düşük cc bile almayın, yeni başlayanlara bile bu motoru tavsiye ettiklerini gördüm. Nc750’yi 2. Motor olarak aldım ve gerçekten çok rahat bir kullanımı var. Tercih edin ve sürüp deneyin.

arif answered 2 ay ago

rks parça yok servise sor uzak dur

Your Answer

14 + 3 =

Reaksiyon Göster
  • 4
    alk_
    Alkış
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    sevdim
    Sevdim
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
  • 0
    _a_rd_m
    Şaşırdım
  • 0
    k_zd_m
    Kızdım
Paylaş